Hvis du selv gør en stor indsats skal du regne med 8 uger fra du starter til du er klar til prøve. Eventuel ventetid hos færdselsstyrelsen er dog ude af vores hænder. For at det kan gå så hurtigt forudsætter det en hurtig godkendelse hos Borgerservice, som igen forudsætter at du alle ved holdstart har sørget for lægeerklæring og betalt prøvegebyr.
Du vil efter første teoriaften modtage en faktura for den valgte pakke. Kørelektioner udover den valgte pakke betales efter aftale med din kørelærer.
Ganske få elever har en reel mulighed for at bestå den praktiske prøve til bil med 16 kørelektioner i bagagen. De fleste har behov for mellem 4 og 10 ekstralektioner. Til MC er det lidt omvendt - her har de fleste ikke brug for at køre ekstra udover de 13 kørelektioner, der er lovpligtigt. Det afhænger også lidt af om der er ventetid på at få en prøve. Det er i alle tilfælde noget vi drøfter sammen efterhånden som forløbet skrider frem.
Vi har undervist mange ordblinde gennem årene og de er alle endt med et kørekort.
Du kan selvfølgelig sagtens skifte køreskole undervejs. Du skal bare være opmærksom på at eventuel tilbagebetaling til dig vil blive udbetalt, fratrukket rabatten. Du kan se mere under handelsbetingelser. En anden mulighed er at skifte til en anden af skolens lærere. Det kan der være mange årsager til man ønsker og dette er naturligvis muligt.
Pt. er alle pauseregler suspenderet, hvornår og om overhovedet, det bliver implementeret igen er uvist! Køreundervisningen skal være sammenhængende. Dvs. at der ikke må være pauser eller afbrydelser i køreuddannelsen af længere varighed. Hvis du har været fraværende i mere end tre måneder, skal du begynde forfra på køreundervisningen. Kig på borger.dk for mere information
Det er ikke et problem for os. Vi har dog en politik om at alle i bilen har sele på under kørsel, og derfor må vi henvise dig til en anden køreskole.
Igen, heller ikke et problem for os. Men, al kørsel på MC foregår i fuld beskyttelse, herunder, hjelm, handsker og støvler. Såfremt man ikke selv allerede har investeret i MC udstyr kan det lånes gratis på køreskolen.
Det kan du sagtens. Hvis du følger dette link til Færdselsstyrelsen, finder du en vejledning.
Din ansøgning og lektionsplan er vigtige og lovpligtige dokumenter. Skal vi bruge tid på at rekonstruere dem, koster det 1000,- pr. stk.
Du kan begynde at tage kørekort til almindelig bil, når du er fyldt 16 år og 9 måneder, og du kan tidligst få udstedt dit kørekort når du er fyldt 17 år.
Når du tager kørekort som 17-årig er der særlige regler du skal opfylde for at få kørekortet.
Det er i kommunens borgerservice eller hos en kørelærer du skal henvende dig, når du skal ansøge om at få kørekortet.
Dine forældre skal give samtykke til at du kan få udstedt kørekort til kategori B (bil, lille knallert og traktor- og motorredskab).
Nordstjernens Køreskole | Østergade 24 D, Helsinge 3200 | Stationsbygningen, Gilleleje Station, 1.sal, 3250
Gilleleje | Stationsbygningen, Frederiksværk Station, 1. sal, 3300 Frederiksværk I Tlf.: 50 455 112 | [email protected]
Læs handelsbetingelser her